Kovo 29 d.

Kipriečiai nori kurti inovaciją, leisinačią įvertinti maisto kokybę

2017-12-14 09:37 Dalintis:

Dėl spartaus gyvenimo tempo perdirbtas maistas išsivysčiusiose pasaulio šalyse tapo dietos norma.Besivystančių šalių gyventojai taip pat vartoja perdirbtą maistą dėl prieinamos kainos ir galimybės ilgiau vartoti maisto produktus. Nepaisant tokios mitybos patogumo ir privalumų, maistinės perdirbto maisto savybės neturėtų nukentėti. Įmonė iš Kipro norėtų sukurti maistinės kokybės ir maisto saugos monitoringo prietaisą, pagrįstą naujovišku biosensoriu. Bendrovė, pasitelkdama techninės ir programinės įrangos ekspertizę, gali sukurti kompaktišką, paprastą naudoti mobilųjį biosensorinį įrenginį, skirtą išmatuoti įvairius maisto kokybės ir maisto saugos rodiklius, tokius kaip pesticidai, maistinės medžiagos, konservantai ar augimo hormonai. Prietaisą galėtų naudoti maisto perdirbimo įmonės, maisto platintojai ar net plačioji visuomenė. Bendrovė nori bendradarbiauti su maisto perdirbimo įmonėmis, kad atsižvelgtų į jų poreikį išbandyti jų produktų saugą ir kokybę prieš juos apdorojant ir po to. Tai leistų aukštesnės kokybės produktams patekti į rinką. [Daugiau informacijos.](http://een.ec.europa.eu/tools/services/PRO/Profile/Detail/70704296-a7a4-4bbd-b571-886d12ba4c37) Susidomėjote? Rašykite info@paramaverslui.eu.

Pasidalinkite savo nuomone

Jūsų el. pašto adresas nebus publikuojamas. Privalomi laukai pažymėti*

icon-search icon-time icon location